MASTERCLASS BARBER – Masterclass

O MASTERCLASSU

Ukoliko želiš da savladaš nove tehnike šišanja i sređivanja brade i unaprijediš svoje znanje, onda si na pravom mjestu! Možeš to učiniti brzo i jednostavno uz Barber Masterclass, gdje god da se nalaziš. Naši vrhunski barber stručnjaci će ti pomoći da svoj način rada podigneš na još veći nivo, osvojiš nove klijente, ali i oduševiš postojeće, uz nove tehnike kreiranja frizure i oblikovanja kose i brade. Naša online edukacija je dostupna 24h i možeš je gledati kad god želiš i koliko god puta to želiš, a potrebna ti je samo stabilna Internet konekcija. Sadržaj se kontinuirano dopunjava, tako da ćeš tokom cijele godine, svakog mjeseca biti u toku sa novim trendovima u poslu. Kupiš jednom i gledaš narednih 12 mjeseci i unaprijeđuješ svoje znanje u kontinuitetu. Šta ću dobiti ovom edukacijom? Konkretni savjeti, praktični dio, tehnike rada, dodatna pojašnjenja i nedoumice čine naš Masterclass izuzetno zanimljivim i dinamičnim. Konstantno ćemo biti na raspolaganju za pitanja svih polaznika, objavljivati odgovore i pojašnjenja, te na taj način dodatno poboljšati rad svih koji prate edukaciju. Trendovi se konstantno mijenjaju, budi u korak sa njima, edukuj se, kreiraj frizure zbog kojih ćeš dobiti nove klijente i postati lider na svom tržištu. Šta je potrebno za pristup sadržaju? Obezbijedi pristup odmah, brzo i jednostavno. Izvrši uplatu i kreni sa edukacijom. Izvrši sigurnu uplatu putem naše web stranice i nakon toga dobijaš sve potrebne materijale za početak edukacije. Znanje vrhunskih regionalnih barber stručnjaka od sada ti je dostupno online, u vidu online edukacije, koja pokreće novu eru barber profesije, uz vrhunske rezultate!
Pokazati više

PRVA SEZONA

Episodes

 • 1. Episode “french cop” with Edis
  20:36
 • 2. Episode “skin fade” with Delija
  54:44
 • 3. Episode “long hair with taper” with Enej
  33:26
 • 4. Episode “classic haircut” with Edis
  23:59
 • 5. Episode “mullet” with Delija
  36:57
89,99 

Šta je potrebno za pristup sadržaju?

 • Obezbijedi pristup odmah, brzo i jednostavno. Izvrši uplatu i kreni sa edukacijom. Izvrši sigurnu uplatu putem naše web stranice i nakon toga dobijaš sve potrebne materijale za početak edukacije.

Requirements

 • Obezbijedi pristup odmah, brzo i jednostavno. Izvrši uplatu i kreni sa edukacijom. Izvrši sigurnu uplatu putem naše web stranice i nakon toga dobijaš sve potrebne materijale za početak edukacije.